Категории
Производители
Актуални предложенияarrow right
Нови продукти
Детска играчка Специализиран камион Сметовоз Детска играчка Специализиран камион Сметовоз

Детска играчка Специализиран камион Сметовоз.

Чистотата на населените места в момента се осигурява с помощта на специализираните камиони наречени сметовози. Те регулярно, по график, посещават определени места, където в специализирани контейнери се събират отпадъците, натоварват ги в големите си каросерии - бункери и ги извозват на специални места за депониране.

С детската играчка Специализиран камион Сметовоз детето ще научи какво се случва с битовите отпадъци, къде и как се събират, с помощта на какъв транспорт и до къде се извозват.

Доста полезна играчка на тема чиспота, хигиена и опазване на околната среда.

Размери на детската играчка Специализиран камион Сметовоз - 30 х 14 х 10 см.

 Цена: 6.99лв.
Поръчай
Детска играчка Специализиран строителен камион Бетоновоз Детска играчка Специализиран строителен камион Бетоновоз

Детска играчка Специализиран строителен камион Бетоновоз.

За всички деца, които обичат да се занимават с различни строителни операции е предназначена детската играчка Специализиран строителен камион Бетоновоз. С нея децата ще могат на воля да развихрят фантазията си и да участрав в повече от един строителен обект. Бетонът е широко използван материал в строителството и именно с тоз икамион ще бъдат превозени необходимите количества бетон за текущия строителен обект.

Размери на детската играчка Специализиран строителен камион Бетоновоз - 30 х 14 х 10 см.Цена: 6.99лв.
Поръчай
Детска играчка Локомотив касичка с навиващ механизъм Детска играчка Локомотив касичка с навиващ механизъм

Детска играчка Локомотив касичка с навиващ механизъм.

Детската играчка Локомотив касичка с навиващ механизъм е много интересна и красива играчка. Тя има форма на локомотивче, оцветена е приятно и разполага с навиващ механизъм. Детето е привлечено от нейните форми и задвижването й от навиващия механизъм. По тез ипричини детето обича да си играе с нея и да я догонва, когато тя се движи.
Когато детето поотрасне то може да използва тази същата играчка и за своя касичка с монети.
Локомотивчето е в три вариавнта - Томас, Маймунка и Зайче. Доставка според наличността.

Рацмери на детска играчка Локомотив касичка с навиващ механизъм - 10 х 8 х 6 см.

 Цена: 4.99лв.
Поръчай
Детска играчка комплект Пица Детска играчка комплект Пица

Детска играчка комплект Пица.

Детската играчка комплект Пица представлява една пица нарязана на няколко парчета поставени в сервизна тавичка. Към комплекта има и специален нож за нарязване на пици и лопатка за безпроблемното сервиране на пицата. За да е още по-пълноценно храненето към комплекта има и два вида десерти - единият от шоколад, а другият е приятно изглеждащ крем.

С детската играчка комплект Пица детето ще може да се грижи и разнообразява храненето на своите кукли, а така също да сервира вкусна пица, когато има и посреща гости.

С тази играчка детето ще положи и първите си умения по сервиране на храна и конкретно на Пица.

Ех, че приятна игра предстои!

Размери на детската играчка комплект Пица - 38.5 х 25.5 х 3 см.

 Цена: 6.99лв.
Поръчай
Детска играчка Комплект бюти Блестящи звезди със сешоар, чантичка и още аксесоари Детска играчка Комплект бюти Блестящи звезди със сешоар, чантичка и още аксесоари

Детска играчка Комплект бюти Блестящи звезди със сешоар, чантичка и още аксесоари.
Комплектът детска играчка бюти Блестящи звезди със сешоар, чантичка и още аксесоари съдържа 17 различни аксесоара - сешоар, чантичка, четка за коса, огледало, обеци, шноли, щипка за коса, два вида ножици, ласстици за коса и още необходими аксесоари за вашата игра с куклите.
С тях детето може да сресва и оформя различни прически на любимите си кукли.
Възрастово предназначение: за деца над 3 години.
Размери на детската играчка Комплект бюти Блестящи звезди със сешоар, чантичка и още аксесоари - 56 х 28.5 х 8 см.Цена: 16.59лв.
Поръчай
Детска играчка Комплект бюти Ангел със сешоар, четка и още аксесоари Детска играчка Комплект бюти Ангел със сешоар, четка и още аксесоари

Детска играчка Комплект бюти Ангел със сешоар, четка и още аксесоари.
Комплектът детска играчка бюти Ангел със сешоар, четка и още аксесоари съдържа 19 различни аксесоара - сешоар, четка за коса, огледало, машинка за подстригване, шноли, щипка за коса, два вида ножици, ласстици за коса и още необходими аксесоари за вашата игра с куклите.
С тях детето може да сресва и оформя различни прически на любимите си кукли.
Възрастово предназначение: за деца над 3 години.
Размери на детската играчка Комплект бюти Ангел със сешоар, четка и още аксесоари - 56 х 29 х 9 см.Цена: 15.40лв.
Поръчай
Метална кола с отварящи се врати Volkswagen T3 Van Polizei Welly Метална кола с отварящи се врати Volkswagen T3 Van Polizei Welly

Метална кола с отварящи се врати Volkswagen T3 Van Polizei Welly.

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen T3 Van Polizei Welly е предназначена за децата любители на автомобилите. Сериозна възможност за истинска колекция.

Мащаб - 1: 34-39

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen T3 Van Polizei Welly е с метални и пластмасови части. Металната кола с отварящи се врати Volkswagen T3 Van Polizei Welly естествено има и отварящи се врати.

Размери на детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen T3 Van Polizei Welly - 15 х 7 х 6.5 см.Цена: 10.69лв.
Поръчай
Метална кола с отварящи се врати Volkswagen T1 Bus 1963 Welly Метална кола с отварящи се врати Volkswagen T1 Bus 1963 Welly

Метална кола с отварящи се врати Volkswagen T1 Bus 1963 Welly.

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen T1 Bus 1963 Welly е предназначена за децата любители на автомобилите. Сериозна възможност за истинска колекция.

Мащаб - 1: 34-39

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen T1 Bus 1963 Welly е с метални и пластмасови части. Металната кола с отварящи се врати Volkswagen T1 Bus 1963 Welly естествено има и отварящи се врати.

Размери на детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen T1 Bus 1963 Welly - 15 х 7 х 6.5 см.Цена: 10.69лв.
Поръчай
Метална кола с отварящи се врати Volkswagen Beetle Welly Метална кола с отварящи се врати Volkswagen Beetle Welly

Метална кола с отварящи се врати Volkswagen Beetle Welly.

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen Beetle Welly е предназначена за децата любители на автомобилите. Сериозна възможност за истинска колекция.

Мащаб - 1: 34-39

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen Beetle Welly е с метални и пластмасови части. Металната кола с отварящи се врати Volkswagen Beetle Welly естествено има и отварящи се врати.

Размери на детската играчка метална кола с отварящи се врати Volkswagen Beetle Welly - 15 х 7 х 6.5 см.Цена: 10.69лв.
Поръчай
Метална кола с отварящи се врати Renault 5 Welly Метална кола с отварящи се врати Renault 5 Welly

Метална кола с отварящи се врати Renault 5 Welly.

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Renault 5 Welly е предназначена за децата любители на автомобилите. Сериозна възможност за истинска колекция.

Мащаб - 1: 34-39

Детската играчка метална кола с отварящи се врати Renault 5 Welly е с метални и пластмасови части. Металната кола с отварящи се врати Renault 5 Welly естествено има и отварящи се врати.

Размери на детската играчка метална кола с отварящи се врати Renault 5 Welly - 15 х 7 х 6.5 см.Цена: 10.69лв.
Поръчай
Показани 1 - 10 (от 10519 новини) Страници: