Нощна лампа "Приспивна песен"
[71862Е]

66.49лв.
Изчерпано количество

Вижте повече за Нощна лампа "Приспивна песен":


ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН! Очакваме доставка.

Нощна лампа Мечо Пух: Лампа "Приспивна песен" WTP Lullaby Dreams Lightshow
ОПИСАНИЕ:
Страхотната лампа "Приспивна песен"е илюстрирана с героите от вълшебния свят на Мечо Пух. Лампата ще превърне нощта в една вълшебна приказка за вашето дете. Тя прожектира картинки на тавана на стаята, които се сменят въртейки се. Лампата има два режима на прожектиране, светлинно шоу или нощна светлина. Лампата изпълнява 3 нежни мелодии, които приспиват сладко вашето дете. Лампата има режими, дълга и къса програма.
ЦЕЛ НА ПРОДУКТА:
Доказано е, че героите от "Мечо Пух" действат успокояващо и привличат вниманието на детето с приятелски настроените си муцунки. Помага за бързо приспиване и сладки сънища. Спомага за развиването на зрението и концентрацията.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Лампата "Звездно шоу" е направена от висококачествена пластмаса. Продуктът работи с 4 х AA батерии, които не са включени в комплекта. Допълнителни, качествени батерии, можете да закупите от тук.
РАЗМЕРИ НА ИГРАЧКАТА и ОПАКОВКАТА:
Размери на лампа "Приспивна песен": 16 см височина, х 14 см дължина Размери на опаковката: 24 см височина х 16 дължина х 11 см ширина
ВАЖНО!
Не стерилизирайте продукта! Да се почиства с влажна кърпа! Лампата може да бъде поставена на твърда повърхност или закрепена към кошарката! Махнете лампата от кошарката, когато бебето започне да се изправя само на колене, за да не я ползва за катерене! Крушката на лампата не може да се подменя. Играчката не се разглобява!
Батериите да се сменят от възрастен!
Възрастово предназначение: за деца над 6 месеца

Изчерпано количество
Няма коментари
Назад Напиши коментар