Комплект за момичета Бебе Миа Бамбина 17 в 1
[259417]

129.00лв.

Вижте повече за Комплект за момичета Бебе Миа Бамбина 17 в 1:

Комплект за момичета Бебе Миа Бамбина 17 в 1.

Комплектът за момичета Бебе Миа Бамбина 17 в 1 вкючва: 

- една кукла Mia Bambina 35см., която говори и пее: Мама, Папа, плаче, смее се, и пее 3 български песни! Става въпрос за следните обичани от децата песнички: Мила моя мамо, Щъркел и деца, Котето Лили.
- метално легло за кукла, с чантичка за легло /размер на леглото: 51 х 32 х 33см,
- метална количка, общо 17 части. 
Мия Бамбина - иска много да я гушкаш. Твоето бебе говори на български, пее 3 български песни, плаче и се смее. Сега в комплект от 17 части, с всичко необходимо, за да влезеш в ролята на истинска майка. С количка го извеждаш на разходка - огладнее ли след разходка и игра - го нахрани. Имаш лигавник и всички необходими прибори. Вече трябва да си ляга? – сложи го на гърнето, и право в леглото. С биберона в уста, го завий за лека нощ. Вече е доволна твоята Бамбина. Щастлива ще ти изпее 3 песнички на български.
Комплектът за момичета Бебе Миа Бамбина 17 в 1 с 7 звука и песни на български плюс 17 части – учи децата да полагат последователни, стъпка по стъпка, грижи - като истински майки.
Комплектът за момичета Бебе Миа Бамбина 17 в 1 един невероятен и желан подарък за малките госпожици. Те ще му се радват дълго и ще го помнят още по-дълго време. Те го заслужават.

Няма коментари
Назад Напиши коментар