Детска играчка BAKUGAN BAKUMETER 64364
[64364F]

39.80лв.
Изчерпано количество

Вижте повече за Детска играчка BAKUGAN BAKUMETER 64364:


ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН! Очакваме доставка.


Детска играчка BAKUGAN BAKUMETER.

Bakugan е създадена във връзка с японската анимационна поредица Bakugan, добила популярност в цял свят. Играта се състои от метални карти и пружиниращи миниатюрни фигурки. Целта на играта е да се заловят три от картите на опонента. Правила на играта бакуган това е игра предназначена за 2-ма играчи. Всеки играч има отбор от 3 бр. бакуган-бойци, като всеки един от тях трябва да се стреми да стане първия спечелил 3 бр. игрови карти от противника.
Произведено от: SPIN MASTER.
Сега можеш да се състезаваш като Дан за надмощие над Bakugan размерите! Прикрепи дисплея към каишката, актвирай двойно въртящият се екран и ще придобиеш тотално надмощие над конкурентите си!
Пренеси битката на следващото ниво с Bakugan BakuMeter. С дисплея закрепен към каишката ще придобий абсолютно предимство над твоите опоненти. Използвай калкулатора за да изчисляваш своята енергия G и добави допълнителна енергия от трите ексклузивни карти с дарби.
Когато натиснеш бутона на специални G, Bakumetеr генерира случайно число между 10 и 500. Според правилата, приложен към други Bakumeter, по време на играта може да получиш допълнителен тласък на енергия G.
Препоръчителна възраст: за деца над 5 години.
За правилата на играта натиснете тук: Правила на играта.

Изчерпано количество
Няма коментари
Назад Напиши коментар